• Sosyal Hesaplarımız

Derince Konteyner

Herhangi bir taşımacılık için ya da birtakım alanlar için tercih edilen konteynerler oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Böylelikle isteğe göre farklı farklı tarzda kullanılan veyahut tercih edilen bu konteynerleri siz de isteğinize göre belirleyebilir ve sonrasında da bunların tercihini gerçekleştirebilirsiniz. Emin olabilirsiniz ki sizin için en ideal şekildeki Derince konteyner ile tercihinizi yapmanız ve sonrasında da buna uygun şekilde yapılara sahip olmanız mümkün olacaktır.



Farklı tarzdaki çok sayıda konteyner yelpazesi arasında kendi isteğinize göre en ideal olanını belirleyebilir ve sonrasında da bu yapının inşa edilmesinin talimatını verebilirsiniz. Kaliteli tarzdaki Derince konteyner sahibi olmak için profesyonel bir firma ile iletişime geçmeniz, sonrasında da bu firma ile satın alma işlemini tamamlamanız en uygunu olacaktır. Konteynerler istekler doğrultusunda inşa edilebileceği gibi aynı zamanda şantiye binaları gibi birtakım farklı tarzdaki alternatifleri ile müşterileri için hizmet vermektedir. Böylelikle istenilen tarzdaki konteynere sahip olmanın mümkün olmasıyla birlikte şantiye alanının oluşturulması da mümkün hale gelecektir.

Satın alınan edilen konteynerler yapılar tek katlı da olsa oldukça hızlı şekilde üretimi gerçekleştirilmektedir. Standart tarzdaki konteynerler genellikle bir hafta ya da on gün içerisinde imal edilerek üretim işlemi tamamlanmaktadır. Ayrıca kısa süre içerisinde de kullanıma hazır hale getirileceğini söylemekte de fayda var. Yüksek teknolojili olarak üretilmekte olan yapılar estetik olarak inşa edildiği için göze hitap edilebilir hale getirilmesi de bu yapıların çok daha avantajlı olmasını sağlamaktadır. İsteklerinize göre nasıl bir yapıya sahip olmanızı arzuluyorsanız ona en uygun şekildeki yapılar sizlere sunulacaktır. Siz de bu yapılardan isteğinize göre en uygun herhangi birisini beğenebilir, sonrasında da inşa işlemini tamamlayabilir ve arzularınız neticesinde de eklemelerin, çıkartmaların yapılabileceğini de bilmelisiniz. Kalite bakımından oldukça kaliteli ve hemen hemen herkes tarafından çok amaçlı olarak kullanılabilen tercih edilebilen Derince konteyner ile birlikte siz de bunları tercih edebilirsiniz. Ne amaçla kullanacağınızı belirledikten sonrasında da bu amacınıza uygun şekilde olan ürünü satın almak çok daha faydalı, bir o kadar daha uygun ve ideal olacaktır. Kaliteli ürünleri satın alabilirsiniz.

Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

GSM & Whatsapp: 0545 929 02 21
Telefon: 0262 751 44 70
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr


- - - - -
arama etiketleri: çavuşlu, çenedağ, çınarlı, deniz, dumlupınar, fatih sultan, geredeli, ibnisina, karagöllü, kaşıkçı, mersincik, sırrıpaşa, tahtalı, terziler, toylar, yavuz sultan, yenikent.

Yuvam Konteyner, Kocaeli Çayırova organize sanayi bölgesindeki fabrikasından yaptığı imalat ile Kocaeli'nin en büyük konteyner firmasıdır. 2007'den beri faaliyette olan firma olarak yüzlerce Kurumsal Firmanın tercihi olmanın gururunu yaşamaktayız. Geliştirdiği konteynerler ile yapı sektörüne farklar getiren Yuvam Konteynerin ürünleri bugün Türkiyenin her bölgesinde kullanılıyor. Şantiye yapılarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Yuvam Konteyner 50 mm duvar kalınlığı ile yüksek izolasyon sunan sandiviç panel sistemi, vidalı elektrostatik boyalı ana karkas özelliği ile yüksek kalite sunar.

Yuvam Konteyner, %60’a varan ısı izolasyonu, minimum karbon salınımı, 0 dönüşümü ve demonte özelliğiyle işçi şantiye kamplarında yönetim ofisi, teknik ofis, yatakhane, yemekhane, revir, mescit, kantin, çamaşırhane, kiler, depo, wc duş ünitesi olarak kullanılmaktadır. 3 kata kadar birleşimli sistemle projelendirilerek istenilen büyüklükte güvenli kullanımda mekanlar oluşturulmaktadır. Konteyner ev de Yuvam Konteynerin üretimleri arasında yer almaktadır. Konteyner yaşam alanlarının en büyük avantajı da konteyner fiyatlarıdır. Diğer tüm yapılara göre en düşük bütçeyle ev, ofis, depo vb. sahibi olabilirsiniz. Bir çok insan, arsasına bir ev, bağ evi, çiftlik evi, dağ evi yaptırmak ister. Ancak, ekonomik durumu buna izin vermeyebilir. İşte bu noktada konteyner yaşam alanları en ucuz alternatif olur. Yeni geliştirilen Yuvam Konteyner ürününün bir diğer dikkat çeken özellikleriyle üretilmiş olmasıdır. Bu konteyner sistemi, konteynerlerin demonte ön üretim sonrası paketlenerek uluslararası nakliye standartlarında kolayca taşınarak kullanım yerinde çok kısa sürede kullanıma hazır olarak kurulabilmesine imkan tanımaktadır.

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
Şekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53