• Sosyal Hesaplarımız

Çayırova Konteyner

Kalite bakımından ve aynı zamanda da kullanılabilirlik bakımından önemli bir yere sahip olan konteynerleri isteklerinize göre tercih edebilirsiniz. Oldukça uygun ve aynı zamanda da sizlerin isteklerinize, ihtiyaçlarınıza cevap verecek olan bu yapıları tercih edebileceğinizi Çayırova konteyner satın alımında bulunabileceğinizi bilmelisiniz. Böylelikle isteklerinize göre en uygun şekildeki, en ideal tarzdaki yapıları belirleyebilir ve sonrasında da onun satın alma işlemini de rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.



Birbirinden farklı şekilde ve tarzlarda konteyner satın alma işlemi tamamlanan Çayırova konteyner dizaynı da isteğe göre değişiklik göstermektedir. Böylelikle nasıl bir konteynere sahip olmak isterseniz bu yapıya karar verin ve sonrasında da gerekli talimatları tamamlayarak inşa işleminin gerçekleştirilmesini sağlayın. Günümüzde son derecede popüler hale gelen bu yapılar yaşam kalitesini ve standartlarını normale oranla çok daha iyi hale getirilmek için de tercih edilebilir. Çünkü bu konteynerler konforlu, modern ve de bir o kadar kullanıcı odaklı olmaktadır. Diğer yapılara oranla çok daha avantajlı olduğunu, sizler için en ideali ve uygunu olduğunu bilmelisiniz. Farklı tarzdaki yapılara sahip olmak ve sonrasında da buradaki yapılardan da en idealini tercih etmek isterseniz bu konuda profesyonel olan bir firma ile çalışmanız sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.

İstekler neticesinde şantiye alanı, konut veyahut bununla birlikte farklı tarzdaki konteynerler olarak üretimi tamamlanan yapılar farklı farklı olarak da tercih edilebilmektedir. Konteynerlerin hemen hemen her şeyinin kolaylıkla inşa edilebileceğini ve de kullanıma hazır hale getirilebileceğini söylemekte fayda var. Bütçeye ve isteğe göre planlamaları yapılan bu yapıların projesi çizildikten sonrasında gerekli imalat işlemlerine başlanmaktadır. Çayırova konteyner sizler için en uygunu ve ideali olacaktır. Sonrasında ise gerekli olan parçaların bütünleştirilmesi ve tam olarak birleştirilmesiyle birlikte kullanım için hazır olmaktadır. Böylelikle konteynerleri her daim rahatlıkla kullanmak ve bunu tercih etmek ideal olacaktır. Tam olarak isteklerinize en uygun şekildeki ürünü belirledikten sonrasında buna da en uygun şekilde olanı satın alabilir ve sonrasında da onu kullanmaya başlayabilirsiniz. Emin olabilirsiniz ki buradaki konteynerler tam da size göredir.

Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr


- - - - -
arama etiketleri: akse, atatürk, cumhuriyet, çayırova, emek, inönü, özgürlük, şekerpınar, yeni.

Yuvam Konteyner, Kocaeli Çayırova organize sanayi bölgesindeki fabrikasından yaptığı imalat ile Kocaeli'nin en büyük konteyner firmasıdır. 2007'den beri faaliyette olan firma olarak yüzlerce Kurumsal Firmanın tercihi olmanın gururunu yaşamaktayız. Geliştirdiği konteynerler ile yapı sektörüne farklar getiren Yuvam Konteynerin ürünleri bugün Türkiyenin her bölgesinde kullanılıyor. Şantiye yapılarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Yuvam Konteyner 50 mm duvar kalınlığı ile yüksek izolasyon sunan sandiviç panel sistemi, vidalı elektrostatik boyalı ana karkas özelliği ile yüksek kalite sunar.

Yuvam Konteyner, %60’a varan ısı izolasyonu, minimum karbon salınımı, 0 dönüşümü ve demonte özelliğiyle işçi şantiye kamplarında yönetim ofisi, teknik ofis, yatakhane, yemekhane, revir, mescit, kantin, çamaşırhane, kiler, depo, wc duş ünitesi olarak kullanılmaktadır. 3 kata kadar birleşimli sistemle projelendirilerek istenilen büyüklükte güvenli kullanımda mekanlar oluşturulmaktadır. Konteyner ev de Yuvam Konteynerin üretimleri arasında yer almaktadır. Konteyner yaşam alanlarının en büyük avantajı da konteyner fiyatlarıdır. Diğer tüm yapılara göre en düşük bütçeyle ev, ofis, depo vb. sahibi olabilirsiniz. Bir çok insan, arsasına bir ev, bağ evi, çiftlik evi, dağ evi yaptırmak ister. Ancak, ekonomik durumu buna izin vermeyebilir. İşte bu noktada konteyner yaşam alanları en ucuz alternatif olur. Yeni geliştirilen Yuvam Konteyner ürününün bir diğer dikkat çeken özellikleriyle üretilmiş olmasıdır. Bu konteyner sistemi, konteynerlerin demonte ön üretim sonrası paketlenerek uluslararası nakliye standartlarında kolayca taşınarak kullanım yerinde çok kısa sürede kullanıma hazır olarak kurulabilmesine imkan tanımaktadır.

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
Şekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53