• Sosyal Hesaplarımız

Dilovası Konteyner

Farklı farklı modelleri ve türleri bulunan konteynerler her alanda tercih edilebilmektedir. Dolayısıyla ISO yük konteyneri tercihiniz varsa bunun için en uygun şekilde üretimi gerçekleştirilen ürünlere göz atabilir ve sonrasında da bunu tercih edebilirsiniz. Böylelikle Dilovası konteyner yurtiçi ve yurtdışı belgeli olarak stoktan hazır ve sıfır olarak imal edilmekte ve sonrasında da satışı gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda şantiye konteyner kullanımını gerçekleştirmenin de mümkün olduğunu söylemekte fayda var. Üç kata katar yüksekliğe erişebilen şantiye konteynerler aynı zamanda güvenlikli olması bakımından da oldukça avantajlıdır. Dolayısıyla sizler de bu şekilde konteyner tercihinde bulunacaksanız güvenli, uygun ve sizler için fazlasıyla yeterli olacağını bilmenizde de fayda vardır.



Kolay kurulabilen ve aynı zamanda da kolay sökülebilen yapıda olan konteynerler çok basit bir yapıya sahiptir. Böylelikle istenilen herhangi bir yere kolaylıkla inşa edilebilir ve kullanılabilir hale getirilebilir. Aynı zamanda görevini ve işini tamamladıktan sonrasında demonte özelliği bakımından da sökülerek parçalar haline ayrılabileceğini, sonrasında da tekrar kullanıma hazır hale sunulacağını söylemekte fayda var. Benzersiz, uluslararası standartlarda imal edilen Dilovası konteyner ile siz de tam olarak isteklerinize cevap verecek tarzdaki konteynerlere sahip olabilirsiniz. Emin olabilirsiniz ki buradaki konteynerler sizler için fazlasıyla yeterli ve bir o kadar da uygun olacaktır. Çünkü bu konuda oldukça başarılı olduklarını söylemekte fayda var.

Kabin konteyner olarak bilinen ve metropol, sandviç panel ya da mobo gibi tarzdaki konteynerler de herkes tarafından beğenilerek tercih edilmektedir. Aynı şekilde siz de bu tarzdaki konteyneri tercih etmek isterseniz kolaylıkla bunu belirleyebileceğinizi ve sonrasında da tercih edebileceğinizi söylemekte de fayda vardır. Bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek nitelikte olan Dilovası konteyner ile siz de ihtiyacınız doğrultusunda en uygun yapının siparişini verebilir ve sonrasında da en kısa süre içerisinde bunu satın alabilirsiniz. Sonrasında ise gönül rahatlığıyla kullanabileceğinizi, tam olarak isteklerinize cevap verecek şekildeki bu yapıları isteklerinize göre tercih edebileceğinizi belirtmekte de fayda var.

Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr


- - - - -
arama etiketleri: cumhuriyet, çerkeşli, demirciler, diliskelesi, fatih, kayapınar, köseler, mimar sinan, orhangazi, tavşancıl, tepecik, turgut özal.

Yuvam Konteyner, Kocaeli Çayırova organize sanayi bölgesindeki fabrikasından yaptığı imalat ile Kocaeli'nin en büyük konteyner firmasıdır. 2007'den beri faaliyette olan firma olarak yüzlerce Kurumsal Firmanın tercihi olmanın gururunu yaşamaktayız. Geliştirdiği konteynerler ile yapı sektörüne farklar getiren Yuvam Konteynerin ürünleri bugün Türkiyenin her bölgesinde kullanılıyor. Şantiye yapılarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Yuvam Konteyner 50 mm duvar kalınlığı ile yüksek izolasyon sunan sandiviç panel sistemi, vidalı elektrostatik boyalı ana karkas özelliği ile yüksek kalite sunar.

Yuvam Konteyner, %60’a varan ısı izolasyonu, minimum karbon salınımı, 0 dönüşümü ve demonte özelliğiyle işçi şantiye kamplarında yönetim ofisi, teknik ofis, yatakhane, yemekhane, revir, mescit, kantin, çamaşırhane, kiler, depo, wc duş ünitesi olarak kullanılmaktadır. 3 kata kadar birleşimli sistemle projelendirilerek istenilen büyüklükte güvenli kullanımda mekanlar oluşturulmaktadır. Konteyner ev de Yuvam Konteynerin üretimleri arasında yer almaktadır. Konteyner yaşam alanlarının en büyük avantajı da konteyner fiyatlarıdır. Diğer tüm yapılara göre en düşük bütçeyle ev, ofis, depo vb. sahibi olabilirsiniz. Bir çok insan, arsasına bir ev, bağ evi, çiftlik evi, dağ evi yaptırmak ister. Ancak, ekonomik durumu buna izin vermeyebilir. İşte bu noktada konteyner yaşam alanları en ucuz alternatif olur. Yeni geliştirilen Yuvam Konteyner ürününün bir diğer dikkat çeken özellikleriyle üretilmiş olmasıdır. Bu konteyner sistemi, konteynerlerin demonte ön üretim sonrası paketlenerek uluslararası nakliye standartlarında kolayca taşınarak kullanım yerinde çok kısa sürede kullanıma hazır olarak kurulabilmesine imkan tanımaktadır.

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
Şekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53