• Sosyal Hesaplarımız

Kocaeli 3x8m Konteyner

3x8m konteyner anladığınız gibi ölçü ile alakalı bir değişken ve alternatif olarak dikkat çekiyor. Standart bir ölçü tüm dünya genelinde 3x7m gibi görünse de isteğe bağlı olarak, bu değişkenler zaman içerisinde farklı boyutları gündeme getirmiş durumda. Özellikle prefabrik sisteminin çok yönlü kullanımıyla birlikte değişik alternatiflerin insan hayatına katkı yaptığını söyleyebiliriz. Burada devreye giren farklı ölçü ve istekler, bu sektörün üretimlerince karşılanıyor. Son yıllarda çok sık istenen ve olumlu gösterilen bir ölçü olarak karşımıza çıkan 3x8m konteyner, çok sık kullanılıyor ve kullanımından memnuniyet insanları gerçekten etkilemiş durumda. Daha geniş iç mekân sağlamak için ebatların büyümesi son derece doğal. Üretim konusunda her türlü bütçeye uygun yapı tekniği, 3x8m konteyner konusunda da ihtiyaçları karşılıyor. Yuvam Konteyner kalitesi ve tekniği ile üretilen 3x8m konteyner toplamda 24m 2 alan kaplamaktadır. Bu avantajı ile ofis veya yatak hane olarak kullanımda sizlere daha fazla alan sağlamaktadır. Taşıma avantajları arasındada öne çıkan bir ebattır. Kamyon yada vinç üzerinde taşınabilmesi bu ebatı özel kılmaktadır.

Aslında müşterilerin her türlü isteğini bir görev ve emir haline getiren uygulama sayesinde, bu sektörün çok yönlü üretimleri her isteği destekler hale geldi. Ölçü ve ebatlar noktasında konaklama olarak kullanılan 3x8m konteyner, daha geniş iç hacmiyle birlikte insanlara farklı avantajlar sağlıyor. Şantiye güvenlik kabini bekçi kulübesi veya aklınıza gelecek diğer alternatiflerle birlikte, insanların güven içerisinde faydalanabileceği bir mekânın her yönden avantajlı sonuçlarla dikkat çekiyor. Üretim konusunda standartları yükselten sektör işletmeleri, her türlü ölçüye ve fonksiyonel farklılığı hizmet ediyor. 3x8m konteyner bu konuda bir ayrıcalık oluşturduğu gibi, değişik ölçü ve ebat konusunda kendine has standardı ile dikkat çekiyor. Kullanım konusunda daha geniş bir alan isteyen ve bunu verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen çok fazla girişimci var. Siparişlerin ölçü ve ebat lamasının olumlu değerlendirilmesi, bu sektörün çok yönlü üretimlerini de yine olumlu şekilde destekliyor. Son derece geniş bir hacmi ve potansiyeli temsil eden 3x8m konteyner, aslında diğer ölçülere bakıldığında biraz daha ufak kalabilir. İsteğe ve arzuya göre değişik ebatlardaki siparişlerin, bu teknoloji sistemi ve sektörü tarafından kolayca karşılandığını söylemek lazım. Esasında değişkenlik çelik yapı yapıda olurken, prefabrik panel sistemlerin isteğe göre rahatlıkla değişkenlik gösterdiğini 3x8m konteyner alternatifine bakarak söyleyebiliriz. Kapı pencere ve tesisat ekleri ile birlikte yaşam mekânı olarak ideal bir tercih olan 3x8m konteyner, yan yana kullanıldığı zaman çok daha geniş bir iç hacmi temsil ediyor.


Sipariş ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz:

YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

Telefon: 0850 318 43 53
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
arama etiketleri:
Kocaeli merkez konteyner, Başiskele 3x8m, Çayırova 24m2 konteyner, Darıca şantiye konteyner, Derince, Dilovası, Gebze ofis konteyner, İzmit, Körfez atık konteyner, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe konteyner ev

Yuvam Konteyner, Kocaeli Çayırova organize sanayi bölgesindeki fabrikasından yaptığı imalat ile Kocaeli'nin en büyük konteyner firmasıdır. 2007'den beri faaliyette olan firma olarak yüzlerce Kurumsal Firmanın tercihi olmanın gururunu yaşamaktayız. Geliştirdiği konteynerler ile yapı sektörüne farklar getiren Yuvam Konteynerin ürünleri bugün Türkiyenin her bölgesinde kullanılıyor. Şantiye yapılarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Yuvam Konteyner 50 mm duvar kalınlığı ile yüksek izolasyon sunan sandiviç panel sistemi, vidalı elektrostatik boyalı ana karkas özelliği ile yüksek kalite sunar.

Yuvam Konteyner, %60’a varan ısı izolasyonu, minimum karbon salınımı, 0 dönüşümü ve demonte özelliğiyle işçi şantiye kamplarında yönetim ofisi, teknik ofis, yatakhane, yemekhane, revir, mescit, kantin, çamaşırhane, kiler, depo, wc duş ünitesi olarak kullanılmaktadır. 3 kata kadar birleşimli sistemle projelendirilerek istenilen büyüklükte güvenli kullanımda mekanlar oluşturulmaktadır. Konteyner ev de Yuvam Konteynerin üretimleri arasında yer almaktadır. Konteyner yaşam alanlarının en büyük avantajı da konteyner fiyatlarıdır. Diğer tüm yapılara göre en düşük bütçeyle ev, ofis, depo vb. sahibi olabilirsiniz. Bir çok insan, arsasına bir ev, bağ evi, çiftlik evi, dağ evi yaptırmak ister. Ancak, ekonomik durumu buna izin vermeyebilir. İşte bu noktada konteyner yaşam alanları en ucuz alternatif olur. Yeni geliştirilen Yuvam Konteyner ürününün bir diğer dikkat çeken özellikleriyle üretilmiş olmasıdır. Bu konteyner sistemi, konteynerlerin demonte ön üretim sonrası paketlenerek uluslararası nakliye standartlarında kolayca taşınarak kullanım yerinde çok kısa sürede kullanıma hazır olarak kurulabilmesine imkan tanımaktadır.

İletişim Formu


YUVAM KONTEYNER LTD. ŞTİ.

ADRES:
Şekerpınar Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Sevda Sk.
No:3, 41420 Çayırova, KOCAELİ
Eposta: info@yuvamkonteyner.com.tr
TEL: 0850 318 43 53